Over ons

BN Renovatie is al meer dan 25 jaar aannemer van schilder- en renovatiewerken in Antwerpen. Lees hier meer over onze specialiteiten en sterktes.

Wie zijn we?

BN Renovatie is in 1997 gestart in Antwerpen en sindsdien uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor alle schilder-, renovatie- en restauratiewerken in de regio. Momenteel leggen we ons vooral toe op schilderwerken, zowel binnen als buiten, maar onze expertise gaat veel breder: voor alle herstellingen of verbeteringen aan een woning kun je een beroep doen op onze gespecialiseerde vakmensen.

Dat gaat van kleine renovatiewerken zoals reinigen of zandstralen van gevels, voegwerken en isolatiewerken tot complete renovaties. We werken daarbij altijd nauwgezet volgens de wensen en instructies van de klant en gebruiken duurzame materialen. Druk op de knop voor een volledig overzicht van onze specialisaties.

Onze sterktes

Dankzij de doorgedreven vakkennis van elk van onze medewerkers in combinatie met onze decennialange ervaring kunnen we zonder overdrijven deze sterktepunten naar voren schuiven:

  • Je kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

  • We werken altijd met duurzame producten.

  • Persoonlijke aanpak en flexibiliteit staan centraal.

  • We garanderen een hoge afwerkingsgraad.

  • We gaan altijd verzorgd en schoon tewerk.

De zaakvoerder

Al meer dan twintig jaar stroopt zaakvoerder Najih Benarbi zelf de mouwen op om alle werken op de werven in goede banen te leiden en stuurt hij vakkundig zijn medewerkers aan.

Najih Benarbi

Recente projecten

Om je een idee te geven hoe een renovatie van BN eruit kan zien, hebben we foto's van een aantal recente projecten op de website geplaatst.